Avantas Aktiv

Alle arbeidsgivere ønsker å ta vare på sine medarbeidere. Å legge til rette for oppfølging av helse og aktiv livsstil er den aller beste investeringen en virksomhet kan gjøre. Vi har i over 15 år jobbet med virksomheter i alle bransjer og størrelser, og vet godt hva som skal til.

Vi har trent over 300 bedrifter i over 15 år.

Det har gitt resultater ingen andre kan vise til. I de virksomhetene vi jobber med, oppfyller 8 av 10 anbefalingene om fysisk aktivitet. Vi vet at i den voksne befolkningen i Norge er det i snitt 3 av 10 som gjør det samme.

Det er godt dokumentert at fysisk aktivitet bedrer konsentrasjonen, kreativiteten og den mentale prestasjonsevnen. I tillegg er fysisk aktive mennesker langt mindre utsatt for sykdom og kroniske skader. Det gjør at produktiviteten går opp, og sykefraværet ned.

Vår metode er basert på en unik kombinasjon av teknologi og menneskelig oppfølging. 

Hos oss har du friheten til å være aktiv akkurat hvordan du vil, når du vil, hvordan du vil og med hvem du vil. Du vil oppleve mestring og fremgang enten du er mosjonist eller topptrent. I tillegg deler teamet vårt all sin erfaring og kunnskap med deg underveis.

Kontakt oss og fortell oss om din bedrift, så skal vi forklare hvordan vi hjelper til med å ta vare på motivasjon, helse og arbeidsmiljø!

Martin Svarva - 996 90 407 - martin.svarva@avantas.no
Otto Ulseth - 920 94 888 - otto.ulseth@avantas.no
Mads Kaggestad - 934 06 595 - mads.kaggestad@avantas.no
Mikael Flygind Larsen - 930 50 410 - flygind@avantas.no
Atle Kvålsvoll - 419 34 290 - atle.kvaalsvoll@avantas.no 

 

 

Følg Avantas Aktiv

Ikon Twitter
Ikon Facebook
Ikon Instagram

Se hvor mye bedriften sparer pr år med Avantas Aktiv

%
%
pr ansatt

Årlig besparelse med avantas aktiv:

100 000,- *

* Beskrivelse av utregningen: Stykkpris pr trenende er kr 1188,- pr år. I kalkylen beregnes 80% deltagelse. Kostnad ved sykefravær satt til kr 2600,- pr dag (Kilde: SINTEF Teknologi og Samfunn 2011)