Vi lanserer #aktivchallenge

temp

Publisert: 31.03.2020

Det er en spesiell tid, og spesielle tider krever spesielle løsninger. Vi inviterer deg til å lage ditt eget familielag i dagboka, og bli med på #aktivchallenge! Ta vare på hverandre og helsa. Klikk "les mer" for å se hilsen fra Dag Otto og se detaljer om hvordan man deltar. 

Mange av oss er henvist til å være mye mer hjemme enn vi er vant til, og det aller meste av treningstilbud og aktiviteter er stengt. Vi har nok alle merket at det er litt tyngre å holde trimminga i gang når avstanden til kollegaen bokstavelig talt er blitt lengre. Vi er vant til å være i et miljø der våre kolleger følger oss opp og fungerer som heiagjeng, både når vi er fornøyd med aktivitetsnivået, og når det føles som vi har litt mer å gå på.

 

Vel - da får man hente inspirasjon andre steder! Lag ditt eget familielag, og bli hverandres heiagjeng!

Laget melder du på på denne nettsiden: https://challenge.avantasaktiv.no

Fremover kommer vi hver dag til å legge ut en oppfordring - en challenge på Facebook og Instagram, under emneknaggen #aktivchallenge. Utfør den gjerne sammen med familielaget, etterpå kan du naturligvis logge den i dagboka eller appen som #aktivchallenge, eller som den aktiviteten du faktisk har utført.

Mest sannsynlig vil det være noen kjente fjes som gir deg utfordringen også, her er første hilsen ut: