Nye rådgivere i Avantas

temp

Publisert: 09.02.2020

Før jul kunne Avantas ønske to nye medarbeidere velkommen på laget. Kirsti Jenssen (39) og Ilse Håbjørg (32) skal jobbe med henholdsvis organisasjonsutvikling og utleie av konsulenter.

Avantas er en ledende aktør i Midt-Norge innen executive search & selection, organisasjonsutvikling, rekruttering og innleie. Selskapet har røtter tilbake til TotalConsult og Bemanningshuset, som i 2013 gikk sammen for å kunne tilby et helhetlig tilbud av HR-tjenester til våre kunder. Økt tilstrømming av nye kunder og en videreutvikling av forhold til eksisterende kunder har gjort av Avantas har knyttet til seg nye medarbeidere med høy kompetanse og bred erfaring.

Kirsti Jenssen har sin erfaring fra HR-feltet, både som HR Manager, HR Business Partner og HR-rådgiver. Hun har tidligere jobbet hos blant andre E.A. Smith AS, Trondheim kommune, DNV-GL / Marine Cybernetics og Rowan Companies (senere EnscoRowan, nå Valaris). Hun er utdannet ved NTNU i Trondheim og holder en mastergrad i pedagogikk med fordypning i rådgivning. Kirstis erfaring fra privat næringsliv og offentlig sektor gjør at hun går inn i organisasjonsutviklingsprosesser med et bredt perspektiv.

Ilse Håbjørg er psykologistudent på internship hos Avantas og har tatt flere kurs innen organisasjon og ledelse. Etter mange år som leder i Norreingruppen har hun opparbeidet seg inngående erfaring innen hotell- og restaurantbransjen både innen personalledelse og kundehåndtering. Med kompetansen som selger og HR konsulent i Adecco er hun godt kvalifisert til å bistå Avantas’ kunder på en rekke ormåder.