Christian Ingebrigtsen ny daglig leder for Avantas

temp

Publisert: 20.12.2019

Fra årsskiftet overtar Christian Ingebrigtsen (41) som ny daglig leder for Avantas. Det ble besluttet av styret i selskapet før jul. Avantas er en ledende aktør i Midt-Norge innen organisasjonsutvikling, executive search & selection, rekruttering og innleie.

Avantas har de siste årene markert seg som en synlig og foretrukken aktør for flere av de største private og offentlige virksomhetene i Trøndelag. Selv om hoveddelen av nedslagsfeltet er i Midt-Norge, jobber også selskapets rådgivere med både organisasjonsutvikling, rekruttering og innleie nasjonalt.

Ingebrigtsen varsler ingen umiddelbar endring i selskapets konsept. -Vårt hovedfokus vil fortsatt være å gi de gode kundeopplevelsene. Våre rådgivere drives av å levere resultater for alle våre kunder og dette tror vi er årsaken til at svært mange benytter oss flere ganger og gjerne til ulike tjenester, sier han.

Selv har han jobbet primært med lederrekruttering for noen av Avantas største kunder og han er ikke i tvil om at behovet for denne tjenesten er stort. -Vi opplever at det aktive søket vi gjør etter egnede kandidater på vegne av våre kunder blir viktigere og viktigere. Når vi jobber med søk er systematikk, tverrfaglighet og bredde i nettverk helt avgjørende for å lykkes. Da er størrelsen på Avantas en stor fordel som kommer våre kunder til gode, fastslår han.

Avantas ble etablert i 2013, men har en lang forhistorie gjennom selskapene TotalConsult og Bemanningshuset. Flere av rådgiverne i Avantas er partnere og var med fra starten av og jobber fortsatt i selskapet, en av disse er avtroppende daglig leder Ole Erik Fremo. Han trer nå til side og vil fortsette å jobbe med Executive search & selection og organisasjonsutvikling. -Jeg er veldig glad for at Ole Erik og flere av de andre gründerne fortsatt er med i selskapet – det betyr mye for kundene våre. Samtidig har vi hatt stort fokus på å fornye rådgiverkorpset vårt og har en meget kompetent besetning med fartstid fra en rekke ulike bransjer og svært bredt nettverk.