-Kanskje den viktigste beslutningen en leder tar

temp

Publisert: 08.09.2021

Janne Sunde Grønning (33) er ny bedriftsrådgiver i Avantas og vil jobbe med rekruttering av ledere og fagspesialister. Janne har erfaring fra rekrutterings-/rådgivningsbransjen, og økonomi/finans. I Avantas vil hun bistå virksomheter over hele Trøndelag med å bekle nøkkelroller med riktig kompetanse og personlige egenskaper.

-Rekruttering er sannsynligvis en av de viktigste beslutninger en leder eller et styre tar. Å få på plass personell med riktig kompetanse, og som samtidig går godt inn i arbeidsmiljøet og deler virksomhetens verdier kan være avgjørende for å lykkes, mener Janne – som har sett en rekke eksempler på både heldige og mindre heldige ansettelser. -Jeg har selv opplevd å få en ny kollega som ikke har forutsetninger for å lykkes, enten fordi man har feil kompetanse for stillingen, eller rett og slett ikke passer inn. I Avantas er vi veldig opptatt av å bruke forskningsbaserte metoder i kombinasjon med erfaring for å sikre at både arbeidsgiver og arbeidstaker opplever å ta gode valg.

Trøndelag mangler kvalifisert arbeidskraft over hele fylket og stadig flere virksomheter opplever at de behøver hjelp for å få de riktige kandidatene til å søke. Janne har et bredt nettverk innen en rekke bransjer, og sammen med god kjennskap til og trening i searcharbeid (aktivt søk etter kandidater) har hun gode forutsetninger for å bistå Avantas’ kunder. -Rådgivere i Avantas har lang erfaring og vi jobber i team på alle oppdrag. Jeg ser frem til å bli godt kjent med virksomheter både i offentlig og privat sektor. For å sikre en god leveranse er det viktig å kjenne til mål, strategier, verdier og ha en forståelse for miljøet man rekrutterer inn til.

Janne Sunde Grønning kan kontaktes på telefon 977 55 899 eller janne.sunde.gronning@avantas.no