Avantas styrker rekrutteringslaget

temp

Publisert: 19.09.2018

I takt med at Avantas får stadig nye kunder har vi valgt å utvide kapasiteten på rekruttering. 1. september kunne vi ønske Christian Ingebrigtsen velkommen på laget. Han skal primært jobbe opp mot rekruttering av ledere og spesialister til bransjer i hele regionen.

 

Med erfaring fra ledende politisk-administrativt arbeid i Trøndelag har Christian et bredt kontaktnettverk over hele fylket, noe som setter han raskt i stand til å bistå våre kunder i arbeidet med å skaffe kvalifiserte kandidater. Han har bakgrunn og utdannelse fra Forsvaret, men har også jobbet i fagbevegelsen og vært selvstendig næringsdrivende.

 

Avantas opplever at flere kunder ser verdien av å bruke vår kompetanse. Gjennom bruk av sertifiserte og anerkjente utvelgelsesverktøy og med god kunnskap om intervjuteknikk og seleksjon/screening, oppleves våre erfarne medarbeidere som en viktig og positiv ressurs i arbeidet med å finne den riktige personen til organisasjonen.

 

Christian vil jobbe tett sammen med Avantas’ øvrige rådgivere innenfor kjerneområdene organisasjonsutvikling, bemanning, rekruttering og fysisk aktivitet.